Coating

Decoroc® is een Europees gebrevetteerde coatingtechniek. De matsatijnen ‘look’ oogt tijdloos mooi en voelt door zijn korrelstructuur prettig aan. De gecoate profielen zijn uitermate duurzaam dankzij de uitstekende hechting van de coating. Zelfs graffiti en cementsluier kunnen van deze profielen verwijderd worden. Laat u verrassen van parelwit tot zwartbruin.
Wilt u een natuurlijke houtstructuur? Kies dan voor een UV-bestendige, krasvaste acrylaat toplaag. Pvc is nauwelijks nog te onderscheiden van hout. 33 kleuren die de gezellige warmte van houttinten combineren met een uitzonderlijk onderhoudsgemak.

PVC in zijn zuiverste vorm tenslotte, is verkrijgbaar in drie tinten: wit, parelwit en grijs. Het parelwit vormt een mooi alternatief voor wit. Hier worden de kleurpigmenten in de PVC-massa zelf aangebracht. Een zuivere stijl met een zachte look.

De kleurbestendigheid van Deceuninck profielen is ongeëvenaard. Uw ramen en deuren behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleuren. Vraag ons gerust naar de garantievoorwaarden.

Wenst u meer informatie of advies?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 37 19 62 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!